Search
Close this search box.

Eva Mendes ontkent zwanger te zijn

Eva Mendes ontkent dat ze in verwachting is. “Ik weet dat de geruchten gaan en het is zo dom”, zegt de actrice in de show van Ellen DeGeneres.

Eva Mendes ontkent dat ze in verwachting is van haar eerste kind. “Ik weet dat de geruchten gaan en het is zo dom”, zegt de actrice in de talkshow van Ellen DeGeneres. “Het is allemaal begonnen met het feit dat ik geen bodyscan wilde laten maken op het vliegveld.”

Zwangere vrouwen moeten voorzichtig zijn bij het maken van een scan vanwege de röntgenstralen. Hoewel de 39-jarige actrice niet in verwachting is, vindt ze het toch niet prettig op die manier te worden gecontroleerd. “Het is zo eng, het is net alsof ze je naakt kunnen zien. Ook die stralingen. Ik vraag altijd of ik door een persoon kan worden gefouilleerd.”

Mendes heeft sinds 2011 een relatie met acteur Ryan Gosling. Naast de geruchten van een zwangerschap, doen ook roddels van relatieperikelen de ronde. Iets wat ingewijden ontkenden. De actrice zegt nog geen plannen te hebben voor Valentijnsdag. “Ik kruip lekker op de bank om The Notebook te kijken”, zegt Mendes over de film waar Gosling in speelt. “Ik vind Valentijnsdag niet zo belangrijk.”

[NOVUM]