Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fallon trekt 11,3 miljoen kijkers naar Today Show

De eerste Tonight Show met Jimmy Fallon is maandagavond door 11,3 miljoen mensen bekeken. Dat schrijft entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

De eerste Tonight Show met Jimmy Fallon is maandagavond door 11,3 miljoen mensen bekeken. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. De 39-jarige Fallon is de vervanger van Jay Leno, die eerder deze maand afzwaaide bij de latenighttalkshow.

Leno’s laatste uitzending was goed voor 14,6 miljoen kijkers, het hoogste aantal in vijftien jaar. Fallon praatte tot voor kort Late Night aan elkaar. Zijn laatste aflevering bij die show, die hij vijf jaar presenteerde, trok 6,6 miljoen kijkers. Alleen het afscheid van David Letterman bij Late Night deed het in 1993 met 7,5 miljoen kijkers beter.

[NOVUM]