Zoek
Sluit dit zoekvak.

Finale The Voice Kids trekt 2,3 miljoen kijkers

De finale van de derde reeks van The Voice Kids is vrijdag door 2,3 miljoen mensen bekeken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De finale van de derde reeks van The Voice Kids is vrijdag door 2,3 miljoen mensen bekeken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Bij de eerste twee edities trok de eindstrijd nog 2,8 miljoen kijkers.

Zanger Ayoub, die werd gecoacht door Marco Borsato, schreef het programma op zijn naam. Borsato was er vrijdag bij, hoewel hij onlangs werd getroffen door een kortdurende beroerte en rustig aan moet doen op doktersadvies. “Yes, Ayoub heeft The Voice Kids 2014 gewonnen”, twitterde de zanger na de finale. “Fantastisch gedaan!”

The Voice Kids eindigde op de zevende plek in de lijst met best bekeken programma’s van vrijdag. De lijst wordt gedomineerd door uitzendingen in verband met de Olympische Spelen.

[NOVUM]