Search
Close this search box.

Foster the People en Interpol op Rock Werchter

Foster the People en Interpol verzorgen deze zomer een optreden op het festival Rock Werchter. Foster the People is toegevoegd aan het vrijdagprogramma.

Foster the People en Interpol verzorgen deze zomer een optreden op het Belgische festival Rock Werchter. Foster the People is toegevoegd aan het vrijdagprogramma en Interpol staat zondag op het festival dat plaatsvindt van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli, maakte de organisatie vrijdag bekend.

Ook Angus and Julia Stone beklimt op zondag het podium. Trixie Whitley, George Ezra en The Strypes zijn toegevoegd aan het programma op vrijdag. Eerder werd de komst van acts als Metallica, Arctic Monkeys, Kings of Leon en Pearl Jam al aangekondigd. Er zijn nog enkele kaarten te koop voor Rock Werchter, dat sinds 1975 wordt georganiseerd.

[NOVUM]