Zoek
Sluit dit zoekvak.

Glennis Grace is stem kwijt, breekt concert af

Glennis Grace heeft donderdagavond niet haar hele show kunnen afmaken in het Zaantheater in Zaandam. Ze stopte na de pauze, omdat ze haar stem kwijt was.

Glennis Grace heeft donderdagavond niet haar hele show kunnen afmaken in het Zaantheater in Zaandam. De zangeres stopte na de pauze, omdat ze haar stem kwijt was. Volgens de manager van Grace komen de Ladies of Soul-concerten op vrijdag en zaterdag niet in gevaar.

“Glennis kreeg last van haar stem gedurende de voorstelling”, zei haar manager tegen Show Laat. “Ze was genoodzaakt de voorstelling te staken. Glennis baalt enorm en vindt het heel erg voor haar fans. We hebben beloofd snel terug te komen voor een nieuwe show. Glennis gaat nu naar huis en lekker naar bed om alle rust nemen.”

De zangeres is waarschijnlijk gewoon bij de generale repetities van de Ladies of Soul-concerten. In de Ziggo Dome staan twee optredens gepland van Grace, Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis en Candy Dulfer. “Vooralsnog is daarvoor geen reden tot paniek, die gaan door.”

[NOVUM]