Zoek
Sluit dit zoekvak.

Goedele Liekens tekent voor twee jaar bij RTL 4

Goedele Liekens heeft donderdag een tweejarig contract getekend bij RTl 4. De Vlaamse seksuoloog gaat onder meer het programma Divorce Hotel presenteren.

Goedele Liekens heeft donderdag een tweejarig contract getekend bij RTl 4. De Vlaamse seksuoloog gaat onder meer het programma Divorce Hotel presenteren, laat de zender donderdagavond weten.

“Goedele heeft de perfecte combinatie in huis van inhoud, humor en looks”, zegt programmadirecteur Erland Galjaard in een verklaring. Liekens blijft ook geregeld plaatsnemen aan tafel bij RTL Late Night. “Vandaar dat ze een graag geziene talkshowgast is maar ook is ze een ervaren presentatrice met persoonlijkheid en bagage.”

In Divorce Hotel, dat later dit jaar op televisie komt en wordt geproduceerd door Peter van der Vorst, worden echtparen die willen scheiden begeleid. Liekens laat in RTL Boulevard weten blij te zijn met de nieuwe klus. “Divorce Hotel is op mijn lijf geschreven.”

[NOVUM]