Search
Close this search box.

Help-jasjes The Beatles worden geveild

Twee van de jasjes die The Beatles droegen in Help! gaan onder de hamer. Omega Auctions verwacht dat de mantels meer dan vijftigduizend pond opleveren.

Twee van de jasjes die The Beatles droegen in de film Help! uit 1965 gaan onder de hamer. Veilinghuis Omega Auctions in Liverpool verwacht dat de mantels, die ook te zien zijn op het hoesje van de soundtrack, meer dan vijftigduizend pond opleveren. De jasjes die worden geveild, werden gedragen door George Harrison en Ringo Starr.

Omega Auctions veilt op 20 maart in totaal meer dan tweehonderd spullen van The Beatles. Zo gaat ook een aantal zeldzame platen onder de hamer. De andere objecten die worden geveild, worden later deze maand bekendgemaakt.

Het is niet de eerste keer dat het veilinghuis een The Beatles-veiling houdt. Vorig jaar gingen onder meer foto’s, handtekeningen en tekeningen onder de hamer.

[NOVUM]