Search
Close this search box.

Jamai hoefde niet na te denken over optreden Jim

Jamai Loman hoefde niet lang na te denken toen hij werd gevraagd voor het door Jim Bakkum georganiseerde benefietconcert Jim & Friends in Concert to Free a Girl

Jamai Loman hoefde niet lang na te denken toen hij werd gevraagd voor het door Jim Bakkum georganiseerde benefietconcert Jim & Friends in Concert to Free a Girl. “Het was de perfecte gelegenheid om samen iets te doen”, zegt Jamai in RTL Boulevard.

De zangers, die in 2002 deelnamen aan de eerste editie van Idols, staan voor het eerst in jaren weer samen op het podium. “Als ik de beelden terug zie, dan schrik ik wel een beetje”, zegt Loman over hun deelname aan de talentenjacht.

De 27-jarige zanger heeft nog steeds een goede band met Bakkum. “Als we elkaar zien dan lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan”, zegt hij. “Alleen heeft hij een baby gekregen en ik lenzen.” Ook Bakkum vindt de relatie nog steeds goed. “Die is altijd goed geweest.”

Naast Loman zijn artiesten als René Froger, Gordon, Lisa Loïs en Wouter Hamel volgende maand te gast bij Jim & Friends in Concert. Jamai brengt zijn cover van Avicii’s Wake Me Up ten gehore. “En we gaan een duet doen dat we ook in de tijd van Idols samen zongen”, verklapt Bakkum.

[NOVUM]