Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jerry O’Connell neemt Shia LaBeouf op de hak

Acteur Jerry O’Connell heeft naast de expositie #IAmSorry van collega Shia LaBeouf zijn eigen expositie #IAmSorryToo gelanceerd in een het pand ernaast.

Acteur Jerry O’Connell heeft zijn collega Shia LaBeouf stevig op de hak genomen. Nadat LaBoeuf dinsdag zijn #IAmSorry-expositie lanceerde in een galerie in Los Angeles, ging O’Connel er woensdag dunnetjes overheen met zijn eigen expositie #IAmSorryToo in een pand ernaast.

Op YouTube is al een voorproefje te zien, waarin O’Connell zakken over zijn hoofd heeft met opschriften als ‘Ik ben super beroemd’ terwijl hij een dvd van zijn debuutfilm Stand By Me uit 1986 vasthoudt, en ‘Gratis pizza’. Het is een duidelijke sneer naar de papieren zak waarmee LaBoeuf enkele dagen geleden tijdens de opening van zijn nieuwste film Nymphomaniac op de Berlinale verscheen. Hierop viel ‘Ik ben niet meer beroemd’ te lezen.

In #IAmSorry is LaBeouf zelf de laatste bezienswaardigheid, wederom met de beschreven zak over zijn hoofd. Hij blijft overigens de hele tijd muisstil. De expositie van LaBeouf is tot en met zondag dagelijks te zien van 11.00 uur ’s ochtends tot 18.00 ’s avonds. O’Connell hield het bij een eenmalig optreden, dat vervolgens op de komische videosite Funny Or Die wordt geplaatst.

Funny Or Die werd gelanceerd door komiek Will Ferrell en zijn productiepartner Adam McKay. Komieken kunnen hun filmpjes uploaden, die dan worden beoordeeld door het publiek. O’Connell speelt regelmatig komische personages in films en series. Zo was hij te zien in onder meer Piranha 3D, Scary Movie 5 en NTSF:SD:SUV, een persiflage op politieseries en actiefilms.

[NOVUM]