Search
Close this search box.

Kit Harington sluit Game of Thrones-film niet uit

Kit Harington sluit niet uit dat Game of Thrones ooit wordt verfilmd. “Ik denk dat dat best een optie is”, zegt de acteur, die in de serie speelt.

Kit Harington sluit niet uit dat de serie Game of Thrones ooit wordt verfilmd. “Ik denk dat dat best een optie is”, zegt de acteur, die in de serie te zien is als Jon Snow, in het Amerikaanse filmvakblad Variety.

“De stijl van de serie is al vrij filmisch, dus het is een mogelijkheid”, vervolgt de 27-jarige Harington. Game of Thrones wordt uitgezonden op de tv-zender HBO. Eerder werd ook al de HBO-serie Sex and the City verfilmd en ook wordt een film gemaakt van de show Entourage.

Game of Thrones is gebaseerd op de door George R. R. Martin geschreven boekenreeks A Song of Ice and Fire. Het vierde seizoen van de serie, waarin ook Carice van Houten te zien is, is vanaf april op de buis. In de vierde reeks is voor het eerst ook Michiel Huisman te zien.

[NOVUM]