Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mariska van Kolck vindt het te vroeg om te hokken

Mariska van Kolck wil nog niet samenwonen met haar nieuwe liefde. “In de toekomst zal blijken of en wanneer de tijd rijp is om onder één dak te gaan wonen.”

Mariska van Kolck wil nog niet samenwonen met haar nieuwe liefde. De 50-jarige musicalactrice is samen met Hans, die haar ‘al zes maanden lang zielsgelukkig maakt’. Ze vindt het echter nog te vroeg om met hem onder één dak te leven.

“We hebben nu een halfjaar een relatie en we ondernemen veel leuke dingen samen”, zegt Van Kolck in Story. “Maar we willen de tijd nemen elkaar om elkaar goed te leren kennen. In de toekomst zal blijken of en wanneer de tijd rijp is om onder één dak te gaan wonen.”

De actrice scheidde drie jaar geleden na zeventien jaar huwelijk van man Knut. Hij bleek een minnares te hebben, met wie hij een kindje verwachtte.

[NOVUM]