Zoek
Sluit dit zoekvak.

Masterson en Philips zijn ouders van een dochter

Danny Masterson en actrice en model Bijou Philips hebben een dochter gekregen. De acteur maakte woensdagavond op Instagram bekend dat ze vrijdag is geboren.

Acteur Danny Masterson en actrice en model Bijou Philips hebben een dochter gekregen. De acteur maakte woensdagavond op Instagram bekend dat Philips op vrijdag is bevallen van Fianna Francis. Het is het eerste kind voor het koppel, dat in 2011 trouwde.

“Het gaat geweldig met moeder en kind. Je kunt me voortaan dj papabroek noemen”, schreef de acteur bij een foto van Fianna die op zijn borst ligt. De 37-jarige Masterson, vooral bekend door zijn rol in That ’70s Show, en de 33-jarige Philips, die te zien was in films als Almost Famous en Bully, hebben sinds 2005 een relatie.

[NOVUM]