Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oprah Winfrey laat zich in jurk naaien

Oprah Winfrey heeft zich zondag voor de uitreiking van de British Academy of Film and Television Awards in Londen in haar jurk moeten laten naaien.

Oprah Winfrey heeft zich zondag voor de uitreiking van de British Academy of Film and Television Awards in Londen in haar jurk moeten laten naaien. “Nog een uur te gaan en dit zijn Raj en Giuseppe die mij letterlijk in mijn japon voor de rode loper moeten naaien”, zei Winfrey in een filmpje op Instagram.

De 60-jarige Winfrey was erg enthousiast over de donkerrode jurk die aan de bovenkant deels was versierd met kant. “Hallo Stella McCartney”, riep de talkshowhost naar de Britse modeontwerper op haar kenmerkende blije manier.

Winfrey ging naar de uitreiking van de Bafta’s omdat ze was genomineerd voor de beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in de film The Butler. De talkshowhost zag de prijs echter naar Jennifer Lawrence gaan.

[NOVUM]