Search
Close this search box.

Rihanna: succes komt deels door kledingstijl

Rihanna denkt dat ze een groot deel van haar succes te danken heeft aan de manier waarop ze zich kleedt. “Het gaat niet alleen maar om mijn stem.”

Rihanna denkt dat ze een groot deel van haar succes te danken heeft aan de manier waarop ze zich kleedt. “Het gaat niet alleen maar om mijn stem. Er zijn mensen die veel meer zangtalent hebben dan ik”, zegt de zangeres in de Amerikaanse editie van Vogue.

De 25-jarige Rihanna vindt dat haar fans haar beter leren kennen door haar kledingstijl. “Mensen willen weten wie je bent”, legt ze uit. “Mode is een goede manier om je houding en hoe je je voelt te laten zien.”

De zangeres, die graag een eigen kledinglijn zou willen beginnen, vindt het daarom ook belangrijk om haar leven te delen via sociale media. “Instagram is mijn manier om met de wereld te communiceren”, zegt Rihanna, die op Instagram bijna twaalf miljoen volgers heeft. “Als ik in een auto zit en ik me verveel me dan maak ik een selfie. Of als mijn hond in rondjes rent en ik vind dat grappig, dan zet ik dat op Instagram.”

Hoewel Rihanna bekend is door haar muziek en door haar kledingstijl, had ze vroeger nooit verwacht dat ze beroemd zou worden. “Ik wilde ook niet beroemd worden. Ik wilde gewoon dat mijn muziek over de hele wereld te horen zou zijn”, zegt ze. “Toen dat gebeurde, kwam de roem ook. Ik kan me niet voorstellen dat ik daar ooit gewend aan raak.”

[NOVUM]