Zoek
Sluit dit zoekvak.

Robert Schoemacher speelt rolletje in film Stuk!

Robert Schoemacher speelt een rolletje in de Nederlandse thriller Stuk! van Steven de Jong. De cosmetisch arts speelt een scène over schoonheidsidealen.

Robert Schoemacher speelt een rolletje in de Nederlandse thriller Stuk! van Steven de Jong. De cosmetisch arts speelt een scène die gaat over schoonheidsidealen, het thema van de film. “Vandaag een cameo met Robert Schoemacher gedraaid”, laat De Jong weten aan Novum Nieuws. “Heel leuk, en hij kan nog spelen ook!”

Schoemacher heeft in de film een tv-show waarin hij de problemen van onzekere jongeren behandelt. Zo komen zaken als borstverkleining en anorexia aan de orde.

Het scenario is gebaseerd op het gelijknamige boek van Judith Visser. Hoofdpersoon is Elizabeth, een rol van Jackie van Parijs, die op school ontzettend wordt gepest. Ze ontspoort totaal en wordt uiteindelijk zelfs suïcidaal.

Stuk!, met ook Yolanthe Sneijder-Cabau, Pleuni Touw, Cas jansen en Tatum Dagelet, wordt in mei in de bioscoop verwacht.

[NOVUM]