Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rosie O’Donnell liet maag verkleinen

De Amerikaanse comédienne Rosie O’Donnell heeft vorig jaar haar maag laten verkleinen. Dat onthulde O’Donnell vrijdag in een toespraak tijdens een lunch.

De Amerikaanse comédienne Rosie O’Donnell heeft vorig jaar haar maag laten verkleinen. Dat onthulde O’Donnell vrijdag in een toespraak tijdens een lunch van de American Heart Association in Detroit. De komiek liet zich opereren om gewicht te verliezen nadat ze in 2012 een hartaanval had gekregen.

O’Donnell gooide haar leven na haar hartaanval over een andere boeg en probeerde door te sporten en gezonder te eten af te vallen. Het lukte de Amerikaanse echter niet gewicht te verliezen en daarom werd ze geopereerd. O’Donnell is sinds haar maagverkleining bijna twintig kilo afgevallen.

“Ik zorgde, net als heel veel andere vrouwen, niet goed voor mezelf”, zei de 51-jarige comédienne. “Ik wil ervoor zorgen dat vrouwen weten dat ze er mogen zijn en dat ze goed voor zichzelf moeten zorgen.”

[NOVUM]