Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Killing-actrice in verwachting van tweede kind

The Killing-actrice Mireille Enos is zwanger van haar tweede kind. “We zijn zo blij dat dit kleine persoontje ons komt vergezellen”, zegt de actrice.

The Killing-actrice Mireille Enos is zwanger van haar tweede kind. “We zijn zo blij dat dit kleine persoontje ons komt vergezellen”, zegt de actrice in een verklaring aan het Amerikaanse tijdschrift People. Enos en haar man, acteur Alan Ruck, hebben al een 3-jarige dochter.

Vesper Vivienne, de dochter van het koppel, kan niet wachten tot ze in de zomer een broertje of zusje krijgt. “Ik heb heel veel zin om mijn baby te ontmoeten”, zegt ze volgens Enos. De actrice is vooral bekend door haar rol in de Amerikaanse versie van de Deense tv-serie The Killing. Ook was te zien in films als World War Z en Gangster Squad.

De 38-jarige Enos en de 57-jarige Ruck trouwden in 2008. Ruck, bekend van films als Ferris Bueller’s Day Off, Speed en Twister, heeft ook al een 26-jarige dochter en een 19-jarige zoon uit een eerder huwelijk.

[NOVUM]