Search
Close this search box.

Wereldtournee Miley Cyrus wordt niet geannuleerd

De wereldtournee van Miley Cyrus gaat gewoon door. Eerder gingen geruchten dat de Bangerz-toe zou stoppen omdat ophef ontstond door de pikante show.

De wereldtournee van Miley Cyrus gaat gewoon door. Dat heeft concertorganisator Live Nation laten weten aan entertainmentzender E! Eerder gingen geruchten dat de Bangerz-toer, die vrijdag van start ging in Canada, zou stoppen omdat ophef ontstond door de pikante show van de 21-jarige zangeres.

Cyrus danste in sexy pakjes, deed alsof ze haar microfoon oraal bevredigde en plezierde zogenaamd een danser met een Bill Clinton-masker. Naar aanleiding van de show klaagden veel ouders van jonge fans dat het optreden te uitdagend was. “Miley heeft een toer neergezet die groots, spectaculair en vermakelijk is en alles is wat je van Miley Cyrus gewend bent”, aldus Live Nation. “Fans vinden de show geweldig.”

De zangeres liet op Twitter dat mensen zich niet moeten aanstellen. “Zeg niet dat ik jullie niet heb gewaarschuwd. Ontspan en geniet van de show”, zei Cyrus donderdag. “Bewaar je klachten voor McDonald’s voor als ze je frietjes zijn vergeten.” De zangeres staat met haar tournee op 2 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam.

[NOVUM]