Ali B geeft Wilders koekje van eigen deeg in show

Ali B heeft bij een voorstelling in Brabant weer even duidelijk gemaakt wat hij van Geert Wilders vindt. Hij haakte in op de uitspraken van de PVV-voorman.

Ali B heeft donderdag bij een voorstelling in Brabant weer even duidelijk gemaakt wat hij van Geert Wilders vindt. In een video die hij op Facebook zette is te zien hoe hij inhaakte op de uitspraken van de PVV-voorman over Marokkanen. “Hier Geert, weet je ook eens hoe het voelt”, schreef de rapper bij het filmpje.

“We zijn hier in Valkenswaard bij mijn theatervoorstelling en dit is mijn publiek”, begint Ali B in de video. “Da’s helemaal blank. Da’s dus niet minder Marokkanen, maar gewoon geen Marokkanen”, lacht hij. “Valkenswaard, willen jullie hier in Valkenswaard en in de rest van Nederland meer of minder Wilders?”, vroeg de rapper zijn toehoorders vervolgens, die reageerden met een ‘minder, minder, minder’. “Dan ga ik dat effe regelen”, beloofde Ali B.

[NOVUM]