Anouk zwanger van vijfde

Zangeres Anouk is in verwachting. Dat schrijft ze op Facebook onder een foto van zichzelf met een dikke buik. “Een geweldige aanvulling op het gezin.”

Zangeres Anouk is in verwachting. Dat schrijft ze op Facebook onder een foto van zichzelf met een dikke buik. “Een geweldige aanvulling op het gezin”, aldus de 38-jarige Anouk. “Ik ben in de wolken.” Een woordvoerder van Anouks platenmaatschappij Universal bevestigt het onverwachte bericht.

De zangeres heeft al vier kinderen. Met haar ex-man Remon Stotijn, bekend van de Nederlandse groep Postman, kreeg ze twee jongens en een meisje: de nu 11-jarige Benjahmin, de 10-jarige Elijah en de 8-jarige Phoenix. Uit haar veelbesproken relatie met de zes jaar jongere rapper Unorthadox werd zoon Jesiah, die bijna 4 is, geboren. Anouk zette de rapper aan de kant toen hij haar met meerdere vrouwen bleek te hebben bedrogen.

Anouk verwacht nu naar eigen zeggen weer een jongetje. Wie haar zwanger heeft gemaakt, is onduidelijk.

[NOVUM]