Britney Spears vond bruiloft zusje magisch

Britney Spears noemt de bruiloft van haar zus magisch. Jamie Lynn Spears trouwde vrijdag. “Blij dat ik deel uit mocht maken van de grote dag”, twitterde Britney

Britney Spears vond de bruiloft van haar jongere zusje fantastisch. Jamie Lynn Spears trouwde vrijdag met de 31-jarige James Watson. “Het was magisch. Zo blij dat ik deel uit mocht maken van de grote dag van mijn zusje. Gefeliciteerd”, twitterde Britney over de bruiloft.

Entertainmentzender E! meldt als eerste details van de bruiloft. Jamie Lynn liep in een trouwjurk van Liancarlo naar het altaar, met haar haren in een knot. Voor de receptie koos de countryzangeres voor een ander kapsel en andere schoenen. In plaats van hakken droeg Jamie Lynn Uggs onder haar trouwjapon. Watson, met wie Jamie Lynn zo’n vier jaar samen is, koos voor de ceremonie voor een donker pak met lichtroze stropdas.

Jamie Lynn werd weggegeven door haar vader Jamie. Volgens een ingewijde was de 22-jarige emotioneel tijdens de ceremonie en huilde ze bij het uitwisselen van het jawoord. Jamie Lynns 5-jarige dochter Maddie was bloemenmeisje, Britneys zoons Sean Preston en Jayden James brachten de trouwringen naar het bruidspaar. Volgens E! woonden zo’n 150 tot tweehonderd gasten de bruiloft bij.

[NOVUM]