Burger King wil cateren op bruiloft Kanye en Kim

Burger King heeft aangeboden de catering te verzorgen tijdens de trouwerij van Kanye West en Kim Kardashian. Het feest zou ergens dit jaar plaatsvinden.

Burger King heeft aangeboden de catering te verzorgen tijdens de trouwerij van Kanye West en Kim Kardashian. Dat liet de fastfoodketen weten aan het Britse muziektijdschrift NME vrijdag. Het huwelijksfeest zou volgens bronnen ergens dit jaar plaatsvinden. Ook gaan er geruchten dat West zijn aanstaande eega een paar Europese filialen van Burger King cadeau heeft gedaan.

“Burger King is op de hoogte van de recente nieuwsberichten over Kanye West en Kim Kardashian”, zegt de fastfoodkoning. “Wij weten niets van de aanschaf van restaurants van Burger King door West, maar we zijn wel beschikbaar voor de catering van de trouwerij.”

De geruchten lijken niet geheel uit de lucht te komen vallen. De in Chicago getogen West is namelijk wel eigenaar van een aantal restaurants van Chicago Fatburger.

[NOVUM]