Christine McVie weer op toer met Fleetwood Mac

Zangeres Christine McVie gaat na zestien jaar weer op pad met Fleetwood Mac. Dat maakte de band donderdag bekend op zijn website. “Een droom komt uit.”

Zangeres Christine McVie gaat na zestien jaar weer op pad met Fleetwood Mac. Dat maakte de band donderdag bekend op zijn website. Op 30 september trapt Fleetwood Mac zijn On With the Show-toer door Noord-Amerika af.

“Ik had hier in mijn wildste dromen niet op durven hopen”, zei McVie, die vliegangst als een van de redenen noemt waarom ze in 1998 opstapte bij Fleetwood Mac, tegen het Amerikaanse blad People. “Voor mij komt een droom uit. Voor ik ’s avonds naar bed ga, denk ik: dit is fantastisch. Dit is waar ik al die jaren naar heb verlangd, terwijl ik het zelf niet in de gaten had.”

McVie vergezelt haar ex-man John McVie, Mick Fleetwood, Lindsey Buckingham en Stevie Nicks. De band geeft 34 shows in 33 steden. Begin dit jaar maakte de 70-jarige zangeres al bekend dat ze weer terug was bij Fleetwood Mac. Mogelijk komt de band ook weer met een nieuw album.

[NOVUM]