‘Dealers Odom zitten achter juwelenroof Kardashian’

De dealers van basketballer Lamar Odom hebben 250 duizend dollar aan juwelen gestolen van Khloé Kardashian. Dat vertellen ingewijden aan TMZ.

De dealers van basketballer Lamar Odom hebben 250 duizend dollar aan juwelen gestolen van Khloé Kardashian. Ingewijden vertellen aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dat de sporter, die in scheiding ligt met de realityster, zijn dealers nog geld moest betalen en dat ze daarom onlangs hebben gestolen uit de leegstaande woning van Odom en Kardashian.

Volgens ingewijden moet de basketballer, die zou hebben geworsteld met meerdere verslavingen, nog meer dan vijftigduizend dollar betalen. De dealers hadden naar verluidt gedreigd in te breken als Odom niet over de brug zou komen met het geld. Eerder werd bekend dat er geen sporen van inbraak zijn en dat de dieven toegang hadden tot de woning.

Ook bij zus Kourtney Kardashian werd gestolen. Daar werd vijftigduizend dollar aan cash weggehaald. De politie denkt dat er een verband is tussen de twee zaken en wil mensen ondervragen die ten tijde van de diefstallen toegang hadden tot zowel Kourtney’s als Khloés huis.

[NOVUM]