Fashion Planet boeit weinig kijkers

De dramaserie Fashion Planet is dinsdagavond matig begonnen. De serie wist slechts 230 duizend mensen te boeien, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De nieuwe dramaserie Fashion Planet is dinsdagavond matig begonnen. De Net5-serie, waarin K3-zangeres Josje Huisman een van de hoofdrollen speelt, wist slechts 230 duizend kijkers te boeien. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Huisman maakt in de modeserie haar debuut als actrice buiten een K3-productie. De zangeres liet eerder weten dat ze verwachtte dat Fashion Planet een succes zou worden vanwege de humor en ook de serieuze toon die de serie volgens haar bevat.

De tweede aflevering van de naakte datingshow Adam Zkt. Eva wist iets meer kijkers aan te trekken dan vorige week. Het RTL 5-programma, waarin mensen elkaar bloot ontmoeten, wist 813 duizend mensen te boeien. Vorige week bleven nog 806 duizend kijkers thuis.

De meeste mensen kropen dinsdag voor de buis voor het achtuurjournaal, daar keken ruim 2,2 miljoen kijkers naar. Goede Tijden, Slechte Tijden wist als tweede de meeste mensen te boeien. De RTL 4-soap trok bijna twee miljoen kijkers. De Wereld Draait Door werd met ruim 1,4 miljoen mensen als derde het best bekeken.

[NOVUM]