Gooische Vrouwen 2 in december in bioscoop

Het vervolg op de film Gooische Vrouwen komt eind dit jaar, rond kerst, in de bioscoop. Dat meldde Show Vandaag. Gooische Vrouwen uit 2011 was een groot succes.

Het vervolg op de film Gooische Vrouwen komt eind dit jaar, rond kerst, in de bioscoop. Dat meldde Show Vandaag maandag. Gooische Vrouwen uit 2011, een vervolg op de tv-serie, was een groot succes en trok ruim 1,9 miljoen bioscoopbezoekers.

Linda de Mol wil niet zeggen waar het tweede deel precies over gaat, maar verklapte wel dat de cast naar Oostenrijk is gegaan om te skiën. Ook gaat iemand trouwen in de film. “Dat er een huwelijksklokje luidt, mag ik wel verklappen.” Naast De Mol keren ook Tjitske Reidinga, Lies Visschedijk en Susan Visser terug in de film.

De Mol vindt vervolgfilms vaak slecht, maar heeft er vertrouwen in dat Gooische Vrouwen 2 het wel goed gaat doen. “We hopen dat we ‘m minstens zo leuk kunnen maken als de eerste.”

[NOVUM]