Jay-Z en Kanye op podium tijdens South by Southwest

Voor het eerst sinds hun gezamenlijke tournee klimmen Jay-Z en Kanye West weer samen op het podium. De rappers treden tijdens South by Southwest op in Austin.

Voor het eerst sinds hun gezamenlijke tournee klimmen Jay-Z en Kanye West weer samen op het podium. De rappers, die in 2011 het veelgeprezen album Watch the Throne uitbrachten, treden in het kader van muziek- en technologiebeurs South by Southwest op in de Amerikaanse stad Austin. Dat meldt de Brits-Amerikaanse nieuwssite Mashable.

Jay-Z en West staan woensdagavond na zo’n twee jaar weer samen op het podium. Na de release van Watch the Throne gingen de rappers op wereldtournee, die eindigde in 2012. Met hun tournee deed het duo ook Nederland aan, in juni 2012 stonden Jay-Z en West in Arnhem.

Waar de rappers precies op gaan treden, is nog geheim. Het concert is alleen toegankelijk voor gebruikers van een Samsung Galaxy-product. Jay-Z werkte eerder al samen met de Koreaanse technologiegigant. Zijn meest recente album Magna Carta… Holy Grail was in juli vijf dagen gratis verkrijgbaar voor Samsung-gebruikers.

[NOVUM]