Judd Apatow nog steeds boos om Freaks and Geeks

Producent Judd Apatow is nog steeds verbolgen over het feit dat Freaks and Geeks al na één seizoen van tv werd gehaald. “Alles wat ik doe is bedoeld als wraak.”

Producent Judd Apatow is nog steeds verbolgen over het feit dat zijn tv-serie Freaks and Geeks in 2000 al na één seizoen van de buis werd gehaald. “Alles wat ik tot nu toe heb gedaan, is op een bepaalde manier bedoeld als wraak op de mensen die verantwoordelijk waren voor het einde van Freaks and Geeks”, zei Apatow volgens het Amerikaanse filmblad Variety bij een evenement in Beverly Hills.

“Het is misschien heel onredelijk, maar ik wil ermee zeggen: jullie hadden het mis wat betreft die en die persoon. En die schrijver en die regisseur. Ik moet daar echt mee stoppen”, vindt Apatow, die nog regelmatig werkt met acteurs uit Freaks and Geeks. De serie, met onder anderen Seth Rogen, James Franco en Jason Segel, kreeg goede kritieken maar trok weinig kijkers.

De 46-jarige Apatow houdt zich tegenwoordig meer bezig met films, hoewel hij wel de uitvoerend producent is van de serie Girls. “Tv is zo veel werk, dat is niet normaal. Het is veel moeilijker dan films, het is duizend keer harder werken.”

[NOVUM]