Kate Bush geeft zeven extra shows in Londen

Kate Bush heeft zeven shows toegevoegd aan de concertreeks die ze in augustus en september geeft in Londen. Het ging oorspronkelijk om vijftien shows.

Kate Bush heeft zeven shows toegevoegd aan de concertreeks die ze in augustus en september geeft in Londen. Dat meldt de BBC. Het ging oorspronkelijk om vijftien shows, maar door de enorme vraag naar kaarten is dat aantal uitgebreid. Daarmee is de reeks verlengd tot en met oktober.

“Kate heeft besloten extra shows te geven om er zeker van te zijn dat zoveel mogelijk mensen die een van de shows willen zien dat ook kunnen doen”, aldus een verklaring van de woordvoerder van Bush.

De 55-jarige Britse zangeres maakte vorige week bekend voor de eerste keer sinds 1979 weer een reeks concerten te geven. De titel van de concertreeks van de Wuthering Heights-zangeres is Before the Dawn.

[NOVUM]