Michael J. Fox geeft ‘mislukte’ show nog niet op

Michael J. Fox hoopt dat zijn sitcom terugkeert op tv. “Ik denk dat dit avontuur nog niet ten einde is”, zegt hij over de show, die vroegtijdig verdween.

Michael J. Fox houdt hoop dat het nog niet is gedaan met zijn comedyserie. De tv-comeback van de 52-jarige acteur eindigde onlangs in een debacle, toen zijn The Michael J. Fox Show na vijftien van de 22 opgenomen afleveringen van de buis werd gehaald. “Ik denk dat dit avontuur nog niet ten einde is”, zegt hij.

De sitcom van zender NBC verdween in januari van de buis wegens tegenvallende kijkcijfers. De nog niet uitgezonden afleveringen komen in het voorjaar alsnog op tv, maar wat daarna gebeurt is nog onduidelijk.

“Ik hou van deze show en de mensen met wie ik werk”, zegt Fox in het nieuwste nummer van het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter. “Ik ga er met alle plezier mee door, mocht dat gebeuren.”

De eerste aflevering van The Michael J. Fox Show werd in september uitgezonden in de Verenigde Staten. “Ik denk dat de resterende afleveringen, op een gunstigere plek in de programmering, een groter publiek kan trekken en behouden”, stelt Fox.

De acteur was eerder te zien in sitcoms Family Ties en Spin City, maar deed het de laatste jaren rustiger aan omdat hij kampt met de ziekte van Parkinson.

[NOVUM]