Michael Lohan eist volledig voogdijschap zoontje

Michael Lohan vindt zijn vriendin Kate Major zo’n slechte moeder dat hij haar uit de buurt wil houden van hun zoontje Landon. Hij eist de volledige voogdij.

Michael Lohan vindt dat zijn vriendin Kate Major zo’n slechte moeder is dat hij haar uit de buurt wil houden van hun zoontje Landon. De vader van de 27-jarige actrice Lindsay Lohan wil daarom dat hij de volledige voogdij krijgt over het knulletje. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Major werd donderdag gearresteerd wegens rijden onder invloed en omdat zij de 53-jarige Lohan zou hebben geslagen. Dat was de druppel voor Lohan, die zegt maandag naar de rechter te stappen om de voogdij aan te vragen. Ook zou hij daarbij vragen of Major onder toezicht kan worden gesteld, als ze uit de gevangenis komt.

Overigens zou Lohan niet eens Major als de hoofdschuldige aanwijzen. Volgens hem is zijn vriendin niet meer de oude sinds ze weer aan de medicatie is. Hij is dan ook vast van plan een onderzoek naar haar artsen in te stellen.

[NOVUM]