Nederlandse wil nog een kind van Boris Becker

Sharlely Kerssenberg wil graag nog een kind met Boris Becker. “Ik wilde altijd al meer dan een kind hebben”, zegt de Nederlandse vrouw van de Duitse ex-tenniser

Sharlely Kerssenberg wil graag nog een kind met Boris Becker. “Ik wilde altijd al meer dan een kind hebben”, doet de 37-jarige Nederlandse echtgenote van de Duitse ex-tennisser uit de doeken in De Telegraaf.

Kerssenberg vertelt echter ‘niet allerlei kunstgrepen’ uit te willen halen voor een zwangerschap. “Een baby is voor mij een geschenk. En niet een kwestie van op een knop drukken en het is zover, wat het juist ook zo bijzonder maakt.” Kerssenberg en de 46-jarige Becker hebben al een zoon, de 4-jarige Amadeus. Becker heeft bovendien een 20-jarige en een 14-jarige zoon uit een eerder huwelijk. Zijn 13-jarige dochter kwam voort uit een avontuurtje in een bezemkast.

Niets staat volgens Kerssenberg een nieuwe spruit in de weg. “We hebben thuis ook nog plaats genoeg. Als het gebeurt, gebeurt het. En als het ons niet meer gegund is, dan ben ik dankbaar voor het gezonde kind dat ik wel heb gekregen.”

[NOVUM]