Paparazzo wil niet schikken met Kanye West

Kanye Wests aanval op een paparazzo krijgt mogelijk toch nog een staartje. De fotograaf die is aangevallen door de rapper, weigert een schikking te treffen.

De aanval van Kanye West op een paparazzo krijgt mogelijk toch nog een staartje. Fotograaf Daniel Ramos, die is aangevallen door de rapper, weigert een schikking te treffen met West. De 36-jarige rapper sloot begin deze week wel een deal met justitie, door akkoord te gaan met het volgen van 24 therapiesessies waarin hij aan zijn woedeprobleem werkt.

Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ gaan slachtoffers die in civiele zaken te maken hebben met beroemdheden doorgaans snel akkoord met een schikking. Ingewijden zeggen echter dat Ramos zo overtuigd is van zijn gelijk dat hij de zaak liever voor de rechter uitvecht. Naar verluidt is er al een datum geprikt waarop de zaak moet voorkomen.

West vloog Ramos in juli aan op het internationale vliegveld van Los Angeles. De rapper, die verloofd is en een kind heeft met Kim Kardashian, heeft het wel vaker aan de stok met paparazzi die het gemunt hebben op hem en zijn gezin.

[NOVUM]