Rol Paul Walker voltooid met computeranimatie

De rol van wijlen Paul Walker in Fast and Furious 7 wordt voltooid met invalacteurs en computeranimaties. Walker overleed vorig jaar tijdens een auto-ongeluk.

De rol van wijlen Paul Walker in Fast and Furious 7 wordt voltooid met invalacteurs en computeranimaties. In totaal zijn nu vier acteurs in de weer met scènes waarin Walkers personage Brian O’Connor te zien is. Dat schrijft de Amerikaanse krant New York Daily News.

“Ze hebben vier acteurs uitgezocht die fysiek erg op Paul lijken”, zegt een bron. “Die worden gebruikt voor de lichaamsbewegingen. Daarna wordt Pauls gezicht er digitaal op geplakt.” Hij is ervan overtuigd dat het publiek tevreden zal zijn met het resultaat.

De opnames van de actiefilm met zinderende autostunts kwamen in november stil te liggen nadat Walker om het leven kwam bij een auto-ongeluk in Californië. Het incident had niets met de film te maken en Walker was slechts bijrijder. Vorige week werden de opnames hervat.

Fast and Furious 7 verschijnt volgend jaar april in de Nederlandse bioscopen. Uiteraard is hoofdrolspeler Vin Diesel weer van de partij, evenals Dwayne Johnson en Michelle Rodriguez. Deze film kent ook enkele nieuwe grote namen als Jason Statham, Kurt Russell en Djimon Hounsou.

[NOVUM]