Stones komen naar Pinkpop volgens Jan Smeets (Luister fragment)

Pinkpopbaas Jan Smeets maakt zich geen zorgen dat de komst van de The Rolling Stones naar Pinkpop in gevaar komt, nu de vriendin van Britse popster Mick Jagger, modeontwerpster L’Wren Scott, zelfmoord heeft gepleegd. Dat vertelde hij op het landelijke radiostation Radio 10.

. Hoewel Smeets ook geschrokken was van het nieuws, verwacht hij niet dat het rouwproces van Jagger tot juni duurt. “Ik denk dat ik me geen zorgen maak, nee”. Dat laat hij weten in een interview met deejay René Verkerk op Radio 10.

De 70-jarige Jagger was afgelopen week volgens zijn woordvoerder geschokt en verslagen door het plotselinge overlijden van zijn vriendin L’Wren Scott. Scott werd in haar appartement in New York gevonden. Ze had zich opgehangen met een sjaal. [Radiowereld.NL]