Wendy van Dijk en Erland Galjaard verloofd

Wendy van Dijk en Erland Galjaard gaan trouwen. De 43-jarige presentatrice en de 46-jarige programmadirecteur van RTL 4 geven elkaar nog dit jaar het jawoord.

Wendy van Dijk en Erland Galjaard gaan trouwen. De 43-jarige presentatrice en de drie jaar oudere programmadirecteur van RTL 4 geven elkaar nog dit jaar het jawoord, meldt RTL Boulevard.

Volgens De Telegraaf heeft Galjaard Van Dijk deze week in het diepste geheim ten huwelijk gevraagd. De twee hebben een relatie sinds 2008. Twee jaar later beviel de presentatrice van hun dochter Lizzy.

Het wordt Van Dijks eerste huwelijk. Ze zou twaalf jaar geleden trouwen met Xander de Buisonjé, maar kwam erachter dat hij vreemd was gegaan. Daarop blies ze de bruiloft slechts 48 uur van tevoren af. Ze hield een zoon over aan de relatie, Sem. Galjaard heeft twee dochters uit een eerder huwelijk.

[NOVUM]