Zwaar begin zwangerschap Marly van der Velden

Marly van der Velden heeft niet echt kunnen genieten van de eerste drie maanden van haar zwangerschap. “Die eerste drie maanden waren verschrikkelijk.”

Marly van der Velden heeft niet echt kunnen genieten van de eerste drie maanden van haar zwangerschap. “Die eerste drie maanden waren verschrikkelijk”, zei de actrice vrijdag in RTL Boulevard. “Je bent misselijk en moe en je wilt blij zijn, maar dat mag nog niet.”

De 26-jarige Van der Velden, die Nina speelt in Goede Tijden, Slechte Tijden, slaakte dan ook een zucht van verlichting toen de eerste twaalf weken van haar zwangerschap voorbij waren en ze een aantal tests goed doorstond. “Nu mogen we het eindelijk van de daken schreeuwen.”

De actrice besloot eerder al Marjolein Keuning, een van haar collega’s bij GTST, in vertrouwen te nemen. “Je denkt dat het op je voorhoofd geschreven staat, maar dat is natuurlijk helemaal niet zo.” Later lichtte ze ook andere collega’s en haar baas in. Hoe haar zwangerschap in de soap wordt verwerkt, is niet duidelijk. “Daar mag ik natuurlijk niks over zeggen.”

[NOVUM]