Zwangere Doutzen Kroes doet aan ‘babyballet’

Doutzen Kroes probeert haar figuur zo strak mogelijk te houden tijdens haar tweede zwangerschap. Het 29-jarige model doet daarom aan ‘babyballet’.

Doutzen Kroes probeert haar figuur zo strak mogelijk te houden tijdens haar tweede zwangerschap. Het 29-jarige model doet daarom aan ‘babyballet’, een work-out voor zwangere vrouwen. “Ik kan geen specifieke oefeningen noemen waardoor ik me sterker of beter voel: de hele training heeft dat effect”, legt Kroes uit in het Amerikaanse blad Us Weekly.

De Friezin, die al een zoon heeft en nu een meisje krijgt, zegt zich verder fantastisch te voelen. “Mijn enige hunkeringen zijn tot nu toe het verlangen om thuis te blijven en veel groente te eten, maar misschien had dat meer te maken met de winter dan met mijn zwangerschap.”

Gezond eten is altijd belangrijk voor Kroes, die in 2010 trouwde met dj Sunnery James, maar nu ze in verwachting is let ze extra op haar dieet. “Ik neem elke dag een sapje”, zegt de blondine. “Het is een geweldige manier om de dag mee te beginnen.”

[NOVUM]