Duo ontkent diefstal bij Miley Cyrus

Het tweetal dat werd gearresteerd na de recente inbraak bij Miley Cyrus ontkent iets met de zaak te maken te hebben. Ze namen onder meer een Maserati mee.

(Novum/AP) – Het tweetal dat werd gearresteerd na de recente inbraak bij Miley Cyrus ontkent iets met de zaak te maken te hebben. Bij het huis van de popster werden vorig weekeinde peperdure sieraden, tassen, kleding en een Maserati ontvreemd.

De 19-jarige Tylor Scott en 21-jarige Naomi Charles uit Arizona werden na de diefstal opgepakt nadat ze waren herkend op beelden van bewakingscamera’s. De spullen van Cyrus, die op het moment van de inbraak op tournee was in Europa, zijn weer terecht.

De borgsom voor Scott bedraagt 150 duizend dollar en die voor Charles een ton. De twee moeten op 18 juni opnieuw voor de rechter verschijnen.

[NOVUM]