Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeroen sleept Georgina door lange draaidagen heen

Georgina Verbaan is dolblij met Jeroen van Koningsbrugge in de film De Surprise. “Hij sleept me ook echt door de lange dagen heen”, zegt Verbaan.

Georgina Verbaan is dolblij met Jeroen van Koningsbrugge als tegenspeler in de film De Surprise van Mike van Diem. De actrice maakt lange dagen en probeert in de tussentijd ook nog tijd te maken voor dochtertje Odilla. “Jeroen staat natuurlijk bekend om zijn humor, en dat sleept me ook echt door de lange dagen heen”, zegt Verbaan maandag in De Telegraaf.

Maar Van Koningsbrugge is er niet alleen voor de humor, hij is ook een sterke tegenspeler. “Jeroen is ook dramatisch een heel goed acteur. Hij zet zo’n ontroerend en bijzonder karakter neer”, vindt Verbaan.

“Het verhaal van De surprise is zowel spannend als komisch”, vertelt de 34-jarige actrice. “Ik als Anne en Jeroen als Jacob tekenen allebei, afzonderlijk van elkaar, een contract omdat we er een einde aan willen maken. Wanneer we verliefd worden en zien dat het leven toch wel de moeite waard is, proberen we onder de overeenkomst uit te komen. En dat gaat natuurlijk niet zomaar.”

In De Surprise komen ook zinderende achtervolgingsscènes voor. Daarin hebben de acteurs zelf mogen rijden. “Maar we hebben ook scènes opgenomen met een topdriver omdat er op dat moment te veel in de auto gebeurt”, zegt Verbaan.

Het is duidelijk dat Verbaan dolenthousiast is over de film en de opnames met de bolides. “Mag zulke coole dingen met deze auto doen vandaag”, twittert ze maandag, bij een foto van een zwarte sportwagen. “Daar moeten morgen nieuwe banden op.” De Surprise verschijnt volgend jaar in de bioscoop.

[NOVUM]