Behati Prinsloo wil zeker kinderen met Adam Levine

Behati Prinsloo wil absoluut kinderen met haar echtgenoot Adam Levine. Dat zegt het 25-jarige model, die eerder deze maand trouwde, tegen Net-a-Porter.

Behati Prinsloo wil absoluut kinderen met haar kersverse echtgenoot Adam Levine. Dat zegt het 25-jarige model, die eerder deze maand trouwde met de Maroon 5-zanger, tegen het digitale tijdschrift Net-a-Porter.

Prinsloo, die werd geboren in Namibië, wil alleen niet plannen wanneer de twee aan kinderen beginnen. “Ik heb helemaal geen verwachtingen. Dat bedoel ik niet slecht, maar ik heb geleerd dat je niet te ver vooruit kunt plannen. Ik leef van dag tot dag en zie wel wat er gebeurt.”

Ook haar modellencarrière, die begon toen ze op 16-jarige leeftijd in Kaapstad werd ontdekt, was niet al helemaal uitgestippeld. “Ik was lang, dun en vreemd”, blikt Prinsloo terug. “Toen ik jong was en in tijdschriften keek dacht ik dat al die mooie meiden dokter waren. Ik wist niet eens dat Kate Moss bestond.”

[NOVUM]