Zoek
Sluit dit zoekvak.

Breaking Bad weer beste programma bij TCA Awards

Breaking Bad heeft zaterdag een TCA Award gewonnen voor programma van het jaar. Het is het tweede jaar op rij dat de serie die titel krijgt van tv-journalisten.

Breaking Bad heeft zaterdag een TCA Award gewonnen voor programma van het jaar. Het is het tweede jaar op rij dat de serie die titel krijgt van de tv-journalisten van de Television Critics Association, schrijft het Amerikaanse film- en tv-vakblad Variety.

Andere winnaars tijdens de ceremonie in Beverly Hills waren onder meer True Detective voor beste miniserie en Veep voor beste komedieserie. Laatstgenoemde moest de prijs wel delen met de show Louie.

Ook de hoofdrolspelers van de series vielen in de prijzen. Matthew McConaugheys rol in True Detective leverde hem de TCA Award op voor beste prestatie in de categorie drama. Veep-hoofdrolspeelster Julia Louis-Dreyfus kreeg de prijs in de categorie komedie.

[NOVUM]