Zoek
Sluit dit zoekvak.

Drake en Chris Brown steken draak met fittie

Drake en Chris Brown hebben zichzelf op de hak genomen in een sketch. De rapper en de zanger gingen twee jaar geleden met elkaar op de vuist.

Twee jaar nadat Drake en Chris Brown met elkaar op de vuist zijn gegaan, kunnen ze om de affaire lachen. In een sketch die woensdag te zien was bij de uitreiking van de ESPY Awards, gepresenteerd door Drake, verscheen Brown ten tonele als wraaklustige chirurg bij een blindedarmoperatie die de rapper moest ondergaan.

Als Drake zich realiseert dat Brown hem onder het mes wil nemen, probeert hij weg te komen. Door de verdoving lukt dat echter niet. Even later verschijnt Brown op het podium met basketballer Blake Griffin. Die zegt niet te weten waar de rapper is. Op een groot scherm achter hen is een geknevelde Drake te zien.

Drake en Brown botsten in de zomer van 2012 in een nachtclub. Naar verluidt hadden de twee een woordenwisseling over zangeres Rihanna, een ex van beiden, waarna zij en hun aanhang elkaar aanvlogen. Daarbij werden klappen uitgedeeld en flessen gegooid.

[NOVUM]