Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kid Rock moet glazen dildo inleveren

Kid Rock moet afscheid nemen van zijn glazen dildo. Het speeltje is bewijs in de zaak tegen Insane Clown Posse, dat wordt beschuldigd van seksuele intimidatie.

Kid Rock moet afscheid nemen van zijn glazen dildo. Het seksspeeltje is een bewijsstuk in de zaak tegen Insane Clown Posse. De leden van de rapformatie worden door een oud-medewerkster beschuldigd van seksuele intimidatie. Kid Rock, die de dildo al een paar jaar in zijn bezit zou hebben, heeft twee weken de tijd gekregen om het speeltje te overhandigen. Dat schrijft de krant Detroit Free Press.

Een voormalig publicist van Insane Clown Posse zou de dildo cadeau hebben willen doen aan Andrea Pellegrini toen hij hoorde dat ze single was. Pellegrini, die de rapformatie in september aanklaagde, weigerde het speeltje echter, waarna het bij Kid Rock belandde. De rocker heeft nog niet gereageerd op het opmerkelijke verzoek.

Pellegrini beweert dat ze drie jaar lang seksueel is geïntimideerd door de leden en medewerkers van Insane Clown Posse. De rapgroep, die berucht is vanwege zijn grove, vaak seksueel getinte teksten, zegt onschuldig te zijn.

[NOVUM]