Zoek
Sluit dit zoekvak.

Milow verbaasd over improvisatietalent

Milow heeft zichzelf verbaasd met zijn optredens in Studio Brasil. De Belgische zanger zat afgelopen tijd op de bank bij het voetbalprogramma.

Milow heeft zichzelf verbaasd met zijn optredens in Studio Brasil. De Belgische zanger zat afgelopen tijd op de bank bij het voetbalprogramma, waar hij liedjes zong bij beelden van het WK. “Ik was niet echt van het improviseren”, zegt Milow vrijdag in Spits. “Maar ik heb mezelf kennelijk wat onderschat.”

“Ik verbaasde mezelf met hoe snel ik met nummers kwam”, gaat de 32-jarige zanger verder. “Ik koos wel bewust vooral muziek uit de jaren zestig en zeventig, liedjes die ver af stonden van het voetbal. De uitdaging was om dat dan toch te laten werken.”

Milow twijfelde wel even of hij wilde aanschuiven bij het programma, aangezien dat betekende dat hij alle wedstrijden van het Belgisch elftal in de studio moest bekijken. “Dat ging soms wel met pijn in het hart, maar ik heb toch het gevoel dat ik een steentje kon bijdragen aan het bekender maken van de Belgische ploeg in Nederland. Iedereen in de studio was gecharmeerd van de spelers en supporterde België. En omdat ik al snel iedereen kende, was het er best gezellig.”

[NOVUM]