Zoek
Sluit dit zoekvak.

Natalie Imbruglia komt met album vol covers

Natalie Imbruglia brengt in maart een album vol covers uit. Voor haar vijfde plaat ging de Australische aan de slag met artiesten als Neil Young en Daft Punk.

Natalie Imbruglia brengt volgend jaar een album vol covers uit. Voor haar vijfde studioplaat ging de Australische aan de slag met artiesten als Neil Young en Daft Punk. Imbruglia brak in de jaren negentig door met de cover Torn.

Imbruglia’s vijfde plaat verschijnt in maart, schrijft The Hollywood Reporter. Het album is de opvolger van Come to Life uit 2009. Welke nummers de 39-jarige zangeres onder handen heeft genomen, is nog niet bekend.

Imbruglia boekte haar grootste succes met haar debuutplaat Left of the Middle uit 1997. Het schijfje ging wereldwijd ruim zeven miljoen keer over de toonbank. Op de cd staat de hitsingle Torn. Met die cover van de Amerikaanse alternatieve rockband Ednaswap zette Imbruglia zich in de jaren negentig in een keer op de kaart. Torn werd in landen als België, Spanje en de Verenigde Staten een nummer 1-hit.

[NOVUM]