Zoek
Sluit dit zoekvak.

Peter Jan Rens doet aangifte om kampeerfoto’s

Peter Jan Rens is naar de politie gestapt omdat een fotograaf dinsdag foto’s maakte van hem en zijn gezin op een recreatiepark. “We hebben aangifte gedaan.”

Peter Jan Rens is naar de politie gestapt omdat hij niet gediend is van een fotograaf die dinsdag foto’s maakte van hem en zijn gezin op een recreatiepark. “We hebben aangifte gedaan omdat hij op privéterrein fotografeerde en dat mag natuurlijk niet zomaar”, zegt Virginia, de verloofde van de oud-presentator, tegen Novum Nieuws. De paparazzo was niet direct bereikbaar voor een reactie.

Een kiekje verscheen woensdag in De Telegraaf bij een artikel dat de twee naar ‘een camping zijn gevlucht omdat ze achterna worden gezeten door deurwaarders’. “Ten eerste is het een recreatiepark en geen camping en we zijn niet gevlucht, maar verhuisd omdat we dichter bij mijn zoon wilden wonen en het beter uitkwam met Peters werk”, legt Virginia, die vorige maand beviel van hun dochtertje Djelisa, uit. Dat de oud-presentator ook persoonlijk failliet is, is volgens zijn vriendin oud nieuws. “Dat is hij al sinds 2008.”

Het is niet de eerste keer dat de 63-jarige Rens zijn intrek in een vakantiepark neemt. Eerder woonde hij met de 42 jaar jongere Virginia in een vakantiewoning in Vinkel. Met de beheerder van die woning kreeg het stel het meerdere keren aan de stok. Vorige week deed Rens aangifte tegen zijn huisbaas in Vinkel. Die maakte zich volgens de presentator schuldig aan smaad.

[NOVUM]