Zoek
Sluit dit zoekvak.

Peter Jan Rens toch nog bij verloofde

Peter Jan Rens en zijn verloofde Virginia van Eck zijn niet uit elkaar. De zondag verschenen berichten dat de twee uit elkaar zouden zijn, kloppen niet.

Peter Jan Rens en zijn verloofde Virginia van Eck zijn niet uit elkaar. De zondag verschenen berichten dat de twee uit elkaar zouden zijn, kloppen niet, laat Rens weten via Twitter. “Iemand heeft het bericht de wereld ingestuurd dat Virginia en ik uit elkaar zouden zijn. Dat is niet waar. Integendeel…”

Zondag verscheen op de Facebookpagina van de voormalig presentator een bericht dat de twee uit elkaar zouden zijn, wat later op zijn Twitter-account verscheen. “Nogmaals, we zijn bij elkaar”, twittert Rens.

“Het bericht heeft op mijn Facebook gestaan en werd weer verwijderd. Het was alleen niet van mijn hand”, gaat Rens verder. Het is nog onduidelijk door wie de berichten dan wel op Rens’ Facebookpagina zijn geplaatst.

Zondag liet Giovanni van Eck, de broer van Virginia, aan RTL Boulevard weten dat Rens en zijn zus inderdaad uit elkaar waren. “Peter Jan is van de één op de andere dag vertrokken. Hij laat zijn pasgeboren kind en mijn zus alleen en zonder geld achter”, liet hij toen weten.

Rens en Van Eck kregen vorige maand een dochter, Djeslia Annieta. De twee hebben hun trouwdag gepland op 10 oktober.

[NOVUM]