Search
Close this search box.

Quinty Trustfull heeft grenzen leren stellen

Quinty Trustfull heeft moeten leren om voor zichzelf te kiezen. “Ik ben een jaar lang ziek geweest en moest op een gegeven moment gewoon drie weken rust nemen.”

Quinty Trustfull heeft door schade en schande geleerd af en toe voor zichzelf te kiezen. “Ik ben een jaar lang ziek geweest en moest op een gegeven moment gewoon drie weken rust nemen”, zegt de 42-jarige presentatrice van Koffietijd in de nieuwe editie van Beau Monde.

Trustfull kreeg in korte tijd driemaal griep, een dubbele longontsteking en voorhoofdsholteontsteking te verduren. “Ik kon zelfs mijn armen niet meer optillen, terwijl ik maar bleef doorwerken. Toen zei mijn arts dat ik drie weken echt helemaal niets mocht doen. Het heeft bijna een jaar geduurd voor ik er weer was. Ik kan nu wel duidelijker grenzen stellen.”

Dat is soms niet eenvoudig. “Er zijn zo veel leuke feestjes en ik stel mensen niet graag teleur. Maar sinds ik heb bepaald dat het weekend voor mijn gezin is, heb ik veel meer rust. Ik durf nu ook gewoon te zeggen dat ik moe ben. Geen smoesjes meer. Dat ik daarvoor 42 moest worden.”

Hoewel Trustfull gezond eet, vindt ze zichzelf absoluut geen gezondheidsfanaat. “Ik heb nog nooit een dieet gevolgd. Ik eet gezond omdat ik me fit wil voelen. Alleen ’s avonds bij de thee neem ik een stukje chocola. Dat is mijn treat. Maar ik moet eerder zorgen dat ik niet te mager word, daar word ik niet knapper van.”

De grootste ontdekking was misschien wel kickboksen. “Als kind hield ik helemaal niet van stoeien, maar in de sportschool ga ik helemaal los. Ik kom daar regelmatig met mijn valse wimpers uit de studio nog op. Roze handschoenen heb ik wel overwogen, maar vind ik toch too much.”

En zo kan Trustfull ook meteen werken aan dat andere grote ideaal. “Een killer body! We zijn helemaal tegen botox, ik hoop mezelf strak te trainen. Hoge billen staan bovenaan mijn wenslijstje. En killer legs. Zodat je er niet een hele etui onder kun hangen. Die zijn me na vier maande al gelukt. Kijk maar, ik heb Kim Kardashian-billen. Nou ja, de minivariant dan.”

[NOVUM]