Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tracy Morgan kan alweer strompelen

Tracy Morgan herstelt gestaag. De Amerikaanse komiek werd met een rollator gespot toen hij van de revalidatiekliniek naar zijn auto strompelde.

Tracy Morgan kan de ene voet inmiddels weer voor de andere plaatsen. De Amerikaanse komiek, die vorige maand een ernstig auto-ongeluk had, werd door entertainmentsite TMZ met een rollator gespot toen hij van de revalidatiekliniek naar zijn auto strompelde.

De 45-jarige Morgan werd begeleid door zijn verloofde en dochter. Zoals al eerder werd bericht, is de komiek duidelijk afgevallen en heeft hij littekens aan beide kanten van zijn hoofd. Hij herstelt nog van een gebroken neus, ribben en dijbeen. Artsen zeggen dat het nog de vraag is of Morgan ooit volledig herstelt.

Morgans luxueuze bus werd begin vorige maand geschept door een vrachtwagen van Walmart. Bij het ongeluk kwam komiek James McNair, die ook in de bus zat, om het leven. Morgan, onder meer bekend van de komedieserie 30 Rock, klaagt de winkelketen aan wegens grove nalatigheid. De chauffeur zou lange tijd niet hebben geslapen.

[NOVUM]